top of page

OM OSS

Teppeforum er en faghandel for kvalitetstepper med tilholdssted på Stabekk, Bærum. 
Her finner du alle typer tepper, fra heldekke-, til moderne og håndknyttede orientalske tepper. Vi utfører vask, taksering, restaurering, teppelegging og hjemmebesøk. 

_DSC9730_edited.jpg

Teppeforum åpnet sine lokaler på Stabekk i 2016.

Vi består av tre spesialister på hvert vårt fagområde med en og samme forretningsidé. 

Akasa & Partner selger veggpaneler og eksklusive gulv.

Lars N Nygård Orientalske Tepper selger håndknyttede og -vevde tepper, kelimer, fra Østen, hovedsakelig i naturmaterialer med plantefarger. Nygård har et stort utvalg av eldre og antikke tepper, men også nye, mer moderne og ungdommelige kolleksjoner. Her er det Lars Nygård som driver forretningen sammen med sin datter Line.

Kongelf Carpet fører tepper til alle formål, til trapper, avpassede og vegg til vegg etc. Innhaveren Christian Kongelf har mer enn 50 ulike leverandører, de fleste i Europa, og ca halvparten av disse er han alene om å føre i Norge. Kongelf kan levere tepper i alle formater og former i materialer til ethvert formål. Teppene kan også lages etter ønske, i eget mønster og farger.

Vår felles policy er å tilfredsstille kundenes teppebehov på alle måter, med kvalitet og service både før og etter en handel. Vi bistår gjerne med faglige råd, hjemlån, gjerne hjemmebesøk, legging av tepper, taksering, vask og restaurering.


Fagkunnskap er vår største styrke. Tilsammen har vi mer enn 100 års erfaring med tepper.
Det foregår mye lettvint handel, ikke minst netthandel og katastrofale tilfeller av turisthandel, hvor kundene ikke engang får et minimum av pålitelige faglige råd. Det får de hos Teppeforum.

I store, luftige lokaler har vi laget en lekker butikk, sentralt på Stabekk.
Vi priser oss lykkelige for å ha unnsluppet trafikkaoset og vanskelighetene i Oslo, hvor vi før hadde butikker. Nå har vi egne parkeringsplasser for våre kunder og ligger utenfor bomringen.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page