top of page

Akasa & Partner er en eksklusiv forhandler av unike gulv, tepper og interiør med mange års erfaring i markedet. I Akasa forhandler vi utvalgte produsenter av meget høy kvalitet til

både prosjekt og forbrukermarked.

_DSC9790_edited.jpg
2.png

 

Vi i Akasa & Partner er stolte av å være grossist og forhandler av spesielt Tretford, Havwoods og Louis de Poortere  

  • Tretford er en produsent av kvalitets gulvtepper og har produsert tepper i over 60 år og har rukket å bli arkitektenes favoritt. Disse teppene er kjent for sine flotte farger og lange levetid. Produksjonen av teppene foregår i Tyskland mens materialet består av Kasjmir geiteull fra Mongolia. Tretford er opptatt av miljø og jobber kontinuerlig for å forbedre produksjonmetoder for å ta vare på miljø. Tretford gulv skaper et godt inneklima da støv og partikler fester seg til gulvet og egner seg derfor ypperlig for allergikere og spesielt kontorfellesskap, skole, biblioteker, museer og andre steder der flere behov samles under samme tak. 

  • Havwoods leverer tregulv og veggpaneler og har spesialisert seg mot arkitekter da de har mulighet til å lage spesial-designede gulv etter ønske for prosjekter. Produktene har et høyt fokus på estetikk og slitestyrke. Havwoods henter råmaterialer fra over 20 leverandører fra Europa og resirkluerte materialer fra hele verden. Resirkulerte materialer gir en spesielt autentisk patina og kan ikke reproduseres på samme måte fra nytt treverk. Resirkulerte materialer bidrar også til mer verdi da materialene ofte er hentet fra historiske steder rundt om i verden. 

 

  • Louis de Poortere produserer på bestilling og er en high-end produsent for deg som virkelig vil ha det helt spesielle. Louis de Poortere er et Belgisk firma og har fabrikkene sine i blandt Flanske vevere i et lite område helt sør i Belgia mot den franske grensen. Veveteknikkene som er utarbeidet fra dette området er verdenskjente da de har produsert eksklusive tepper til eliten siden 1850.  

 

Vi fører også produkter fra ca 100 andre produsenter.

Vi har fra 3-20 års garanti på samtlige produkter. 

Ta kontakt med oss for å høre hvordan garanti det er på det produktet du ønsker.

Les mer 

Akasa: & Partner

 akasa@akasa.no 

Tlf 92233944

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page