top of page
IMG_2425.jpg

Kongelf Carpet fører tepper til alle formål, til trapper, avpassede og vegg til vegg etc. Christian Kongelf har mer enn 50 ulike leverandører, de fleste i Europa, og ca halvparten av disse er han alene om å føre i Norge. Han kan levere tepper i alle formater og former i materialer til ethvert formål. Teppene kan også lages etter ønske, i eget mønster og farger.

_DSC9765.jpg

Kongelf Carpet drives av Christian Kongelf.

I møte med kunden skaper  vi den riktige løsningen for hver enkelt kunde, fra en liten teppeløper til gangen til totalløsning for hele huset.

 

Ved at vi fører tepper fra ca 50 ulike produsenter har vi en unik mulighet til å vurdere og sammenligne utrykk , kvalitet og pris.

 

Utvalg:  Avpassede gulvtepper i ulike teknikker: vevet, tuftet og knyttete. Bestilles etter kundens ønske i fritt fargevalg og mønster. Det er mulig å bestille teppe etter en tegning av et mønster eller bilde! Ingen begrensninger i størrelse eller form. Overflater fra tynn velour til langfloss. Produseres i mange materialer som saue- ull, lin, mohear, kashmir, silke, bomull etc. Alternativt kan avpassede teppe bestilles fra rull som kappes ned til ønsket størrelse/form og kantes opp i ønsket kanteløsning.

 

Tepper for heldekkning / vegg til vegg teppe har vi hele spekteret fra tørre sisaler, ullsisal, polyamid, polyester, flatvetet ull til det grove rustikke. Klassiske Wilton vevete tepper skaffer vi i hundrevis av farger.

Trenger du teppelegger har vi samarbeid med dyktige fagfolk som kan komme på gratis befaring. Et av vårt spesialfelt er trappetepper, enten som teppeløper, montert med stenger eller helbekledning.

 

Produsenter: Kasthall, Bic –carpet, Limetid Edition ( LE), Lano,  Fraster , Mellau, Brink & Campman, ITC, EGE, Bentzon, Louis des poortere, Tisca teppiche, Tisca Tiara, Eco Linum, Kilroy, Bomat, Radigi, Bolon, Fabula, Pappelina, JOV, vandra rugs, Longbarn, JAB, Perletta, Felice , Woodnotes , Rug spirit, Creatuft , Tasibel , VM-carpet, jacaranda, Musum etc.

 

Velkommen til oss for en hyggelig teppeprat og det er bra om du tar med deg farge/ materialprøver,bilder og plantegning  etc, som danner grunnlag for en riktig valg.

For mer info besøk kongelf.no 

Kongelf Carpet 

firmapost@kongelf.no,

Tlf 95751753

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page